limpit Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Cześć Wszystkim mam problem z komputerem. Internet od pewnego czasu chodzi jak by mial milon robali na swoich barkach postanowilem zrobic skana NODem wykryl mi 2 wirusy nie usuwalem ich wykonalem logi OTLem nastepnie sciągnolem Malwarebytes przeskanowalem wykryl mi 16 zagrożeń głownie: Trojan.Agent Adware.Rotator.XGen Hijack.StarPAge PUP.V ShareRedir Prosiłbym o sprawdzenie logów OTL http://wklej.org/id/749353/ Gmer scina komputer nie chce sie odpalic moj Windows to XP 32 bity SP3 Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 (edytowane) Przeklej dokładne raporty ze skanerów, same nazwy zagrożeń to zbyt mało dla identyfikacji. Log z OTL niepełny, brakuje pliku Extras (opcja "Rejestr - skan dodatkowy" nie została ustawiona na "Użyj filtrowania"). Zaś GMER spróbuj uruchomić z poziomu Trybu awaryjnego Windows. Raporty proszę wstaw techniką załączników forum. . Edytowane 13 Czerwca 2012 przez picasso 13.06.2012 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi