Suchy203 Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Dzień dobry. To znowu ja tylko ze swoim komputerem. Podłączyłem pendrive do komputera z wcześniejszego tematu i na tamtym komputerze wykryło foldery ze skrótem lnk i teraz nie mam tych folderów. Dodaję log z USBfix. Pendrive widziany pod literą E. Dodawać OTL skoro nie ma innych problemów ? Pozdrawiam UsbFix.txt Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 OTL dodać możesz dla świętego spokoju choć to jest typ infekcji raczej na dyskach przenośnych a nie systemowych. Wklej do notatnika ten tekst: E: attrib /d /s -s -h E:\* pause Z menu Notatnika >>> Plik >>> Zapisz jako >>> Ustaw rozszerzenie na Wszystkie pliki >>> Zapisz jako FIX.BAT >>> uruchom ten plik Sprawdź czy foldery się uwidoczniły. Odnośnik do komentarza
Suchy203 Opublikowano 9 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Tak, wszytskie foldery są już widocznie. Można usunąć ten FIX.BAT z pulpitu ? OTL.Txt Extras.Txt Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Logi w porządku. Jeśli chodzi o fixa to możesz usunąć, ale i tak zrobisz jeszcze jeden bo tu sporo martwych usług jest i to trzeba usunąć kosmetycznie. Tak więc wykonaj kolejny fix.bat o takiej zawartości: SC DELETE zlportio SC DELETE USBModem SC DELETE usbbus SC DELETE USBAAPL SC DELETE sptd SC DELETE SASKUTIL SC DELETE pccsmcfd SC DELETE pavboot SC DELETE MotoSwitchService SC DELETE motmodem SC DELETE motccgpfl SC DELETE motccgp SC DELETE LGVMODEM SC DELETE lgbusenum SC DELETE LgBttPort SC DELETE GearAspiWDM SC DELETE EagleXNt SC DELETE EagleNT SC DELETE dwshd SC DELETE cpuz134 SC DELETE avgntflt pause Patrz czy nie ma jakichś błędów przy wykonywaniu. Odnośnik do komentarza
Suchy203 Opublikowano 9 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Przy jednym było tylko to : Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Nie szkodzi, to już można tak zostawić. Temat uważam za zakończony i zamykam. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi