kami1lek89 Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Mam ustawione w Opcjach Zasilania przy "Jest podłączony" przygaszanie ekranu po 5 min, wylaczenie ekranu po 10 min a przelaczenie w stan uspienia po 30 min. Czesto gdy odchodze na dluzej to daje blokowanie kompa i zamykam klape. Gdy wracam i dzwigam klape, pojawia sie ekran logowania to matryca nie jest na 100% oswietlona jak wczesniej tylko jest taka przygaszona o jakies 20%. Zawsze dzialalo mi normalnie ale chyba od formatu tak mam i musze zresetowac by miec znowu fajnie jasny. Odnośnik do komentarza
MatiK Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Czy komputer wtedy jest na zasilaniu bateryjnym czy sieciowym? W opcjach zasilania można regulować jasność ekranu i zazwyczaj jest ciemniej kiedy komputer pracuje na baterii. Zmień ustawienia tak aby w obu profilach było tak samo jasno i powiedz czy ustąpiło. Odnośnik do komentarza
kami1lek89 Opublikowano 3 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 No własnie jest na sieciowym ustawiony suwak na samo prawo, baterii odkad mam laptopa nigdy nie wkladalem. To nic nie daje. Nawet klawisze funkcyjne na rozjasnianie i sciemnianie ekranu wtedy nie dzialaja. Odnośnik do komentarza
kami1lek89 Opublikowano 3 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Zablokowałem kompa bym mial ekran logowania, zamknalem klape i od razu znowu otworzylem tak z 2 razy i dopiero wrocil jasny ekran. To znaczy ze cos nie styka taśma z matrycy? Czy to moze jak cos podlegac naprawie na gwarancji? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi