kami1lek89 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zainstalowałem aplikacje Poser Pro 2012 x64 ale wyskakuje mi komunikat "Aplikacja nie została właściwie uruchomiona (0xc000007b). Oczywiście mam 64bit Windows. Extras.Txt OTL.Txt Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Mam pytanie, gdzie Ty właściwie zainstalowałeś Posera? Jaki katalog docelowy wskazałeś (na dysku D?), a jaki proponował program? Może to jest problem tego rodzaju (inny program w przykładzie), post nr #5: KLIK. Czyli mix lokalizacji 32-bit i 64-bit, co powoduje, że system ma problem z ładowaniem właściwych bibliotek. . Odnośnik do komentarza
kami1lek89 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Mam partycje C gdzie mam zainstalowany system i partycje D gdzie właśnie zainstalowałem aplikacje, ale program proponował partycje C tylko że nie chce ją zaśmiecać. Podczas instalowania programu była możliwość doinstalowania plików programu 32-bit ale odznaczyłem. Odnośnik do komentarza
Cortegiano Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Przychylam się do pytania a propos POSERA. Mam bardzo podobnie jak kolega. Przy włączeniu exe wyskakuje mi: "Aplikacja nie została właściwie uruchomiona (0xc000007b)". Co do uwagi o katalogach, to wersje 32 bitową mam w zwykłych programach files, a 64 w programach files x64. Extras.Txt OTL.Txt Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi