Konsi Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Witam. Ostatnio kupiłem sobie klawiaturę tracer. No i chciałem ją sobie od razu zainstalować. Czyli kreator się włącza, wszystko ok, aż tu nagle przy wyszukiwaniu sprzętu wyskakuje mi okienko, abym włożył płytę, gdzie znajduję się service pack 3. I jak biorę ok to nic nie daje, a jak biorę anuluj to wyłącza mi się kreator. Ja mam windows'a xp, wraz z dodatkiem service pack 3. Mógłby ktoś mi coś doradzić? Z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Czyli kreator się włącza, wszystko ok, aż tu nagle przy wyszukiwaniu sprzętu wyskakuje mi okienko, abym włożył płytę, gdzie znajduję się service pack 3. I jak biorę ok to nic nie daje, a jak biorę anuluj to wyłącza mi się kreator. Ja mam windows'a xp, wraz z dodatkiem service pack 3. Czy ten dialog wkładania płyty pozwala na ręczne wybranie lokalizacji? Pytanie stąd, że przy takiej możliwości można pobrać instalator SP3, rozpakować go i podstawić folder i386 kreatorowi. Odnośnik do komentarza
Konsi Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 A można by się dowiedzieć, skąd pobrać? I chciałbym podkreślić, że ja mam xp wraz z dodatkiem sp3... Tak. Pozwala na ręczne wybranie lokalizacji. Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 1. Pobierz instalator SP3: KLIK. Pobrany plik o nazwie WindowsXP-KB936929-SP3-x86-PLK.exe zapisz bezpośrednio na dysku C. 2. Rozpakuj instalator: Start > Uruchom > wklej komendę C:\WindowsXP-KB936929-SP3-x86-PLK.exe /x:C:\SP 3. Na dialogu proszącym o płytę wskaż folder rozpakowanego SP3, czyli C:\SP\i386. . Odnośnik do komentarza
Konsi Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Przepraszam, ale gdy klikam pobierz to wyskakuje mi error. Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Jaki błąd? U mnie pobiera się bez problemu. Link bezpośredniego pobierania: KLIK. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi