saleta Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Witam, mam problem po odinstalowaniu programu Kaspersky Interenet Security 2012 chciałem sobie zainstalować inna wersję i tu pojawaia się problem podczas instalcji innej wersji programu, pojawia się komunikat taki jak na screenie: program Kavremover nie pomógł OTL.Txt Extras.Txt Odnośnik do komentarza
LikwidatoR Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Pewnie masz pozostałości w systemie po Kasperskym , być może źle się odinstalował . Sprawdź czy w rejestrze nie ma śladów jego obecności. Start-- regedit i następnie wyszukaj w HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\ czy nie ma jakichkolwiek wpisów od Kaspersly Lab. Odnośnik do komentarza
saleta Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 niestety z rejestru też usunąłem co tylko zaczynało się na Kaspersky Lab Tymczasowo zainstalowałem sobie starszą wersję bo nie miałem wyboru ale jak ktoś będzie miał pomysł jak to rozwiązać to z miłą chęcią bym zainstalował nowszą wersję. Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 saleta, w związku z tym, że zainstalowałeś starszą wersję, nie można teraz zdiagnozować gdzie są resztki Kasperskiego. Usuń tę wersję, popraw przez firmowy KAVRemover. Następnie dostarcz materiały analityczne: logi z OTL oraz pełną kopię rejestru zrobioną narzędziem RegBack. Przejrzenie tego będzie czasochłonne, nie spodziewał się odpowiedzi "ad-hoc". . Odnośnik do komentarza
saleta Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 picasso na razie się wstrzymam z tym odinstalowaywaniem itd. z braku czasu wielkie dzięki za chęci, jak znajdę trochę wolnego czasu to odświeże temat, pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi