artus72 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Usiłując uruchomić dziś WinRar-a otrzymałem komunikat jak na załączonym obrazku: Co może powodować ów błąd? Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Wiele możliwości, chociażby uszkodzony plik lub infekcja plików wykonywalnych. Najprostsza metoda, czyli dostarcz wymagane w Dziale pomocy doraźnej logi (OTL + Gmer). Odnośnik do komentarza
artus72 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 proszę - oto logi [EDYTKA] komunikat wywołał Mamutu, który zablokował startującego WinRar-a. Po zmianie reguły monitora behawioralnego dla tego procesu aplikację można uruchomić bez problemu. Tylko dlaczego Mamut zaczął nagle blokować wielokrotnie uruchamiane przeze mnie narzędzie? Mam teraz problem z odpaleniem aplikacji napisanej w Javie... Nie jest to problem Javy jako takiej, bo np. JDownloader uruchamia się bez problemu. [EDYTKA2] Jawowa aplikacja ruszyła... OTL.Txt Extras.Txt GMER.txt Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi