xywy Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Witam jestem nowey i mam pewien problem, czytałem już dwa tematy związane ztym plikiem zrobilem logi OTL i GMER, objawy są takie same jak u innych użytkowników czyli niemożna uruchomić niektórych programów tylko mój problem jest troszkeinny ponieważ działało wszystko dobrze dopóki nie dostalem wizyty dwóch Panów z "M Banku"którzy odkryli wirusa za posrednictwem ktorego ktos wlamuje sie na konta bankowe przyszli do mnie sprawdzic czy nie posiadam takiego wirusa popodlaczali sprzet itd. no i na koniecpo 4 godzinach powiedzieli mi ze mozillami nie bedzie dzialac bo cos tam okazalo sie ze nie dziala mi prkatycznie nici wyskakuje komunikat ze brak pliku rjlb.dll dolaczamlogi z OTL i Gmer znaczy z GMEr nie dodam bo okno bylo puste i nic sie nie skopiowalo;/ z góry dziękuje za pomoc zależy mi na tym zeby wszystko bylo dobrze i obylo sie bez formatowania systemu Attach.txt DDS.txt Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 dolaczamlogi z OTL i Gmer znaczy z GMEr nie dodam bo okno bylo puste i nic sie nie skopiowalo;/ No ale gdzie tu są te logi z OTL? Dałeś logi z DDS a nie z OTL. Więc? Odnośnik do komentarza
Bonifacy Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 (edytowane) To jest szalenie ciekawe. Czy jesteś pewien ( na jakiej podstawie?), że ci panowie byli z mBanku? Przedstawili Ci się i okazali jakieś dokumenty? Jaki powód podali "wizyty"? Masz konto w mBanku? Powinieneś w najbliższej placówce tego banku osobiście ustalić, czy i na jakiej podstwawie wysłano do Ciebie tych panów. Jakim prawem grzebali w dysku... Żaden bank nie ma prawa do takiej czynności!!! Nooo... może to byli smutni panowie w skórzanych płaszczach? Ale oni tak na rympał też nie działają... Trzecia ewentualność, że ktoś "zrobił cię pod śiuś" w sobie tylko wiadomym celu, a Ty łyknąłeś to jak młody pelikan. Ostatnie co mi przychodzi do głowy - Ty stary coś bierzesz? PS. Kawę chociaż im zaparzyłeś? Cztery godziny - boszszsz.. Edytowane 25 Maja 2012 przez picasso 25.05.2012 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi