Bohater123 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 mam problem z you tube. gdy włączam filmik, jakość automatycznie ustawiona jest na 360p. jednak już po 2 sekundach filmiku jakość automatycznie przestawia się na 240p. co to może być ?? Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Wolne połączenie z siecią? Wydaje mi się, że YT dobiera automatycznie rozdzielczość na podstawie parametrów łącza... Odnośnik do komentarza
Bohater123 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 ale tak jest od jakiś 2 dni.. a neta(1mb) nie zmieniałem. i nie zauważyłem aby net mi zwolnił. Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Na innych przeglądarkach jest tak samo? Nie masz może zaznaczonego "Nigdy nie odtwarzaj w wysokiej rozdzielczości"? Możesz wykorzystać instrukcje o resetowaniu ustawień przeglądarek: https://www.fixitpc.pl/topic/4745-internet-i-sieci-faq/page__view__findpost__p__34814 Odnośnik do komentarza
Bohater123 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 nie mam tego zaznaczonego. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi