zuku Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Mam problem z dyskiem samsung 500Gb spinpoint f3, nie bootuje w ogóle, podpięty pod inny komputer partycja C wyświetla "c:\ nie jest dostępny, plik lub katalog jest uszkodzony i niedostępny" Partycja D na tym dysku jest dostępna wszystko na niej działa. SMART dysk OK. Próbowałem programu TestDisk ale nie może odczytać mi na partycji C systemu plików. MBR jest OK, ale zakładka MTF pokazuje "MTF and MTF mirror are bad. Failed to repair them" Dodam że programy do odzysku danych widzą dane na tym uszkodzonej partycji C, czy jest szansa i jak ją naprawić? Odnośnik do komentarza
Fix00ser Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 użyj Partition Wizard Bootable http://traxter-online.net/partition-wizard-bootable-cd-edycja-partycji-z-livecd/ z górnej belki użyj button <Wizard> następnie wybierz Partition Recovery Wizard i po wybraniu docelowego dysku wybierz do skanowania opcję specified range Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi