klerindias Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Witam ponownie, wraz przyspieszaniem i czyszczeniem mojego systemu usuwalem programy ktorych juz nie uzywam. Zupelnie nie moglem usunac jednego programu i uzylem RevoUninstallatora. Pokazal ze cos tam usunal ale teraz widze ze nie moge dostac sie do katalogu. Co moge teraz zrobic? Pozdrawiam i z gory dziekuje za pomoc Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Podstawowe pytanie: czy potrzebujesz zawartości tego katalogu? Odnośnik do komentarza
klerindias Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Podstawowe pytanie: czy potrzebujesz zawartości tego katalogu? Jest to katalog Adobe wiec sa tam istotne elementy dla mnie. Ale co mam z tym katalogiem zrobic bo wogole nie jestem do niego wstanie wejsc Odnośnik do komentarza
klerindias Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Mozna usunac temat chdsk naprawil. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi