Sadorus Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Witam, od jakiegoś czasu doświadczam spowolnionej pracy systemu oraz około 30 sekundowych zawieszeń (freezów) systemu. Czyściłem CCleanerem, defragmentowałem dyski, niestety efekt jest raczej marny. OTL.Txt Extras.Txt Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 W logach nie notuję żadnej infekcji, temat zostaje przeniesiony do działu systemowego bo tutaj nie pasuje. Na początek zrób prosty test i uruchom system na czystym rozruchu: KLIK Sprawdź efekty i poinformuj o nich. Odnośnik do komentarza
Sadorus Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Na czystym rozruchu jak na razie nie doświadczyłem żadnych zawieszen. Wydaje mi się że komputer działa trochę sprawniej. Mimo wszystko nadal nie potrafię ustalić który z elementów odpowiedzialny jest za słabszą pracę systemu. Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Skoro tak to teraz uruchamiaj partiami procesy i usługi + Restarty do momentu aż stwierdzisz, że jest gorzej. Wówczas ponownie eliminuj punktowo to co przybyło aż do zdiagnozowania problemu. Najprostsza metoda. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi