LikwidatoR Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Tym razem czas na test dynamiczny . AV-C zaktualizował wyniki z marca . Czołówka podobnie do testu skanu na żądanie, tylko na podium wskoczył Bitdefender zamiast Aviry . Do testu wykorzystano 512 szkodliwych linków. Szczegóły: http://www.av-comparatives.org/images/stories/test/dyn/avc_factsheet2012_03.pdf Odnośnik do komentarza
tommyktlab Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 @LikwidatoR, uważasz, że 2-silnikowce mogą tak swobodnie konkurować z jednym engine? Odnośnik do komentarza
LikwidatoR Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Chyba na odwrót, 1 silnikowce mogą z dwoma silnikami. Wiadome,że 2 silnikowce są zawsze do przodu w stosunku do 1 , mają przewagę , walka nie jest zbyt uczciwa , ale jeśli 1 silnikowiec praktycznie osiąga takie same wyniki co produkt , który posiada 2 silniki to według mnie sukces osiąga antywirus posiadający 1 engine. Nie wspomaga się zapożyczonymi silnikami, aby konkurować z resztą. Myślę, może 1 silnikowce mogą rywalizować, jak na razie im to wychodzi , choć może nie zawsze. Odnośnik do komentarza
tommyktlab Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Mnie bardzo cieszy wysoka pozycja Sophos'a, kiedyś, dawniej to był król FP, lub nic nie wykrywał. Przy skanach na VT widać ładnie, Avira, Dr. Web, Kaspersky, Microsoft, ESET, Sophos, Avast grają pierwsze skrzypce. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi