mamba Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Witam. Mam dośc nietypowy problem. Niedawno zakupiłem odtwarzacz multimedialny, który po podłączeniu do niego dysku USB 2,5'' tworzy na nim swój katalog i plik .part. Niestety z jakiegoś powodu plik .part uległ uszkodzeniu i nie może być odczytany przez odtwarzacz, który nie widzi dysku. Próbowałem usunąc ten plik z dysku ale pojawia się właśnie problem w postaci komunikatu: Jak usunąć ten plik z dysku? Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Unlockerem próbowałeś? Przejrzyj: https://www.fixitpc.pl/topic/50-kasowanie-nieusuwalnych-plikow-i-folderow/ Odnośnik do komentarza
mamba Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Unlocker go nie rusza. Spróbowałem chkdsk, który wyrzuca komunikat usuwanie wpisu indeksu .part w indeksie $I30 pliku 5 ale w dalszym ciagu nie da sie wywalic tego pliku EDIT: Pomogła komenda chkdsk /f, już po problemie. Dzięki wielkie za pomoc. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi