venom1324 Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Dysk F: jest normalnym dyskiem, nie jest cały pusty, kilka rzeczy na nim jest, a co do zduplikowanych folderów to nie wiem nic o nich, na dysku D: wszystko jest w porządku, wszystko na nim działa. Jedyny problem to że nie moge instalować programów, bo pisze że jest za mało miejsca. Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Bazuję na obrazku z postu #20. Podział dysku na partycje kompletnie bez sensu. Prostokąt 5 od lewej - partycja bez przydziału, 6 - dysk logiczny w ramach partycji rozszerzonej, ostatni - brak partycji. 1. Czy chcesz dokonać reinstalacji systemu (zalecam) ze zmianą podziału dysku na partycje? 2. Można to zrobić wykonując kilka operacji. 3. Czy masz jakiś dodatkowy dysk? 4. Czy masz dostęp do innego kompa z W7, Vistą lub XP? Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Dysk F: jest normalnym dyskiem, nie jest cały pusty, kilka rzeczy na nim jest, Uruchom SystemLook i w oknie wklej: :dir F:\ klikasz w Look i wiemy co mamy Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Ja chciałem zaproponować (umownie) likwidację trzech ostatnich bloków, utworzenie jednej partycji podstawowej, przeniesienie tam ważnych danych, likwidację wszystkich partycji przed nią, utworzenie ewentualnie dwóch podstawowych i ponowną instalację systemu. Pewnie obyłoby się bez kopiowania na zewnętrzny dysk. Ale decyzja należy do autora. Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgadzam sie Wiesław. Rozszerzenie partycji systemowej zawsze niesie z soba ryzyko, że coś pójdzie nie tak. Też jestem za tym żeby zrobić po ludzku. Odnośnik do komentarza
venom1324 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Heh, obyło się bez instalowania systemu od nowa itd, było trzeba usunąć pliki temp w folderze installer, których miałem ponad 500 tysięcy, po 0 kb, dziwne, ale to pomogło, pierwszy raz coś mi sie takiego zdarzyło, usuwanie zajeło aż godzine. Dziekuję wszystkim za pomoc, a szczególnie Belfegorowi, który zainteresował się tematem, niektóre programy które podałeś naprawiły inne błędy. Pozdrawiam, Venom. Odnośnik do komentarza
Traxter Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Sporo miałeś tych plików i podziwiam, że usuwałeś je ręcznie. Wszystko mogłeś wykonać automatycznie za pomocą wiersza poleceń uruchomionego jako administrator w ciągu kilkunastu sekund wpisując polecenie: del C:\Windows\Installer\*.tmp Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi