DawidMo Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Po dłuższej nieobecności rezultat mam taki. kondensatory nie wymagały wymiany , zmieniłem tylko zasilacz. Wartości napięc są w normie , komputer czasami piszczy... ale to chyba hdd od temperatury. Nie wiem tylko co na te temperature poradzic ... w obudowie scaleo 600 dużo miejsca nie ma , a juz napewno na zmiane pozycji hdd a co dopiero zamontowania wiatraka... Ogolnie temat do zamkniecia... bluescreeny powodowal zasilacz na to wychodzi... Tylko jedno pytanie. Gigabyte pomimo tego że teoretycznie wydał moją płytę stworzył jej bliźniaczke GA-8S648FX , czy bios od niej pasowac będzie do mojego GA-8SGXL? Odnośnik do komentarza
MatiK Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 W necie można przeczytać że taki BIOS powinien działać http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1614804.html#7847301 więc jak chcesz to możesz spróbować. Z drugiej strony pamiętaj że jak coś pójdzie nie tak to będziesz mieć problem. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi