kiwi Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Witam! Gdzieś wyczytałam, że należy wyłączyć uruchamianie się niektórych programów poczas włączanie się laptopa. I pomyślałam, że spróbuję, Tylko nie mam pojęcia, które z nich mogę wyłączyć, a które muszą zostać, żeby wszytsko działało poprawnie. Szczerze powiem, że nie mam pojęcia do czego służy większość z tych programów i stąd nie wiem które muszą sie uruchamiać przy starcie:) Nie wiem, czy to istotne, ale mam Asusa K52JB:) Domyślam się że można odznaczyć programy tj. RealPlayer,Nero,Winamp, ale co z resztą? Proszę o pomoc kogoś zorientowanego:) I z góry dziękuję Odnośnik do komentarza
Anonim5 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 kiwi I pomyślałam, że spróbuję, Tylko nie mam pojęcia, które z nich mogę wyłączyć, a które muszą zostać, żeby wszytsko działało poprawnie Zainstaluj TuneUp i użyj modułów -> Program Deactivator StartUp Optymizer powiem, że nie mam pojęcia do czego służy większość z tych programów i stąd nie wiem które muszą sie uruchamiać przy starcie Polecam również Soluto Beta -> Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Nie wiem, czy to istotne, ale mam Asusa K52JB:) Istotne. Tu identyczny temat https://www.fixitpc.pl/topic/7080-redukcja-oprogramowania-asus-w-windows-7-64-bit/ Zainstaluj TuneUp i użyj modułów -> A ja powiem tak: Nic nie instaluj tylko samodzielnie w oparciu o podany wątek decyduj. Częśc oprogramowania od Asusa jest w ogóle zbędna. Odnośnik do komentarza
piotreek Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Możesz spokojnie użyć http://slimcomputer.com/ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi