dejko Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Od jakiegoś czasu nie działa mi Access Connections pod Windows 7 64 bit na notebooku Lenovo T400. Objawy są takie jakby nic do niego docierało: - nie widzi, że jest nawiązane połączenie, - nie odczytuje z systemu zapisanych haseł do AP, - nie odczytuje z systemu zapisanych lokalizacji, - próba utworzenia za jego pomocą lokalizacji się powodzi. W systemie widoczna jest kolejna pozycja jednak sam AC jej nie widzi. - nie da się za jego pomocą nawiązać połączenia. Niby się łączy, nie wywala błędu, ale połączenie nie zostaje nawiązane. - znajduje punkty dostępu i je wyświetla. Antywirus go nie blokuje. Na wyłączonym nie działa tak samo, w logach nie ma żadnego info, że został zablokowany jakikolwiek plik związany z AC. Reinstalacja programu nie działa. Po prostu działał, działał i przestał. W sieci coś nie mogę znaleźć podobnego problemu, a chciałbym go rozwiazać, bo AC zawiere wiele ciekawych opcji, niedostępnych z poziomu systemu. Odnośnik do komentarza
kyry Opublikowano 17 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Też się z tym pał...ałem. Trzeba uruchomić usługę AC Profile Manager Service. Pozdr. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi