Adinks Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Witam... Od pewnego czasu gdy próbuje uruchomić aplikacje wyśietla mi się komunikat "aplikacja nie została właściwie zainicjowana 0xc00007b" Reistalowałem Framework i robiłem format komputera i nie pomogło... Oto logi z OTL: http://wklejto.pl/122398 Extras: http://wklejto.pl/122411 Odnośnik do komentarza
GwidonSKS Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Przy jakich aplikacjach najczęściej pojawia Ci się ten błąd ?? Spróbuj zainstalować frameworki zaczynając od starszych wersji (gdzieś czytałem, że każda nowa wersja zawiera poprzednie, ale u mnie się to jakoś nie sprawdza). Odnośnik do komentarza
Adinks Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Bład wyświetla się w takich aplikacjach ja fifa creation masters 10 lub oblivion mod manager... Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Od pewnego czasu gdy próbuje uruchomić aplikacje wyśietla mi się komunikat "aplikacja nie została właściwie zainicjowana 0xc00007b" Reistalowałem Framework Masz zainstalowaną wersję, która może być zbyt wysoka: ========== HKEY_LOCAL_MACHINE Uninstall List ========== [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall]"Microsoft .NET Framework 4 Client Profile" = Microsoft .NET Framework 4 Client Profile"Microsoft .NET Framework 4 Extended" = Microsoft .NET Framework 4 Extended Doinstaluj .NET Framework 3.5 Service Pack 1. . Odnośnik do komentarza
Adinks Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Doinstalowałem i nic nie dało... Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Odinstaluj wszystkie wystąpienia .NET Framework 4, pozostawiając tylko .NET Framework 3.5 SP1 (i niższe podległe mu instalacje). Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi