Corrida Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Witam! Mam problem z niektorymi portalami np.o2,wp,onet blokuja mi zawartosc zdjec, obrazkow. Nie wiem co to moze byc?jakas szybka pomoc prosze. pozdrawiam zamieszczam logi z OTL OTL2.Txt Extras2.Txt Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Nie wygląda to na problem infekcyjny gdyż logi tego nie wykazują. Temat zmienia dział. Zasadnicze pytanie jakiej przeglądarki dotyczy problem? Odnośnik do komentarza
Corrida Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Z gory przepraszam za niewlasciwe miesce dla tematu. Uzywam internet Explorer.jest jakies rozwiazanie dla tegoz problemu Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Rozumiem, że problem jest tylko na tej przeglądarce? Nie wiem jak dokładnie wygląda to niewyświetlanie się obrazków ale nie widzę tutaj zainstalowanej żadnej Javy. Tu jest system 64 bitowy więc należy zainstalować dwie wersje. Pobierz więc Java 7 Update 3 zarówno w wersji 32 bitowej jak i 64 bitowej. Sprawdź efekty po instalacji. Odnośnik do komentarza
Corrida Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 witam! Zainstalowane dwie wersje javy i nic! Nie ma innych przegladarek wiec nie moge odpowiedziec na pytanie czy z innymi jest tak samo. Moj poziom informatyczny jest bardzo niski wiec prosze o zrozumienie i czekam na jakas ewentualna pomoc! z pozdrowieniami Corrida Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 https://www.fixitpc.pl/topic/4745-internet-i-sieci-faq/page__p__34875#entry34875 Odnośnik do komentarza
Corrida Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 http://www.fixitpc.p...4875#entry34875 Witam! Przeczytalem i szczerze nie bardzo wiem ktora z tych wszystkich czesci dotyczy mego problemu. Dodam ze odinstalowalem IPv6, zainstalowalem liska12.0, i wystepuje ten sam problem. Dla uszczegolnienia mojego problemu dodam ze tylko o2.pl ma ten problem tzn nie ma ani zdjec ani obrazkow wogle strona jakas dziwna. Przejrzalem opcje foxa i ustawienia do pobierania obrazkow sa ustawione. Szewska pasja mnie dopada. Dzieki z gory za jakiekolwiek info w subject`cie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Wizualne defekty na stronach internetowych Po kolei sprawdzasz wszystkie możliwości, innego rozwiązania na razie nie widzę. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi