maciejP Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Witam! Mam komputer z początku 21 wieku. W trakcie eksploatacji był wstawiony szybszy procesor i nowsza karta graficzna. Po pewnym czasie zaczął sie samoczynnie wyłączać. Aby temu zaradzić został sformatowany dysk. Niestety nie pomogło to na długo. Od jakiegoś czasu ponownie zaczął samoczynnie się wyłączać. Szukając rozwiązania trafiłem na Wasze forum. Wykonałem skan OTL-em (o ile to tak mogę nazwać). Poniżej podaję wyniki skanowania. Dodam jeszcze, że informatyka z racji wieku nie jest moją mocną stroną dlatego z góry proszę o jasny i w miarę uproszczony komentarz. Pozdrawiam! Extras.Txt OTL.Txt Odnośnik do komentarza
gnomiuszka Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Piszesz o wymianie podzespołów w komputerze. Obawiam się, że wszystkiemu winny może być stary za słaby zasilacz komputera, w związku z tym formatowanie systemu nic ci nie pomoże. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi