Michu Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Dodaje logo z Combofixa. Nie mam pojęcie co się zaczeło dziać od pewnego czasu się to zaczęło Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Na temat bezmyślnego używania ComboFix: KLIK. Uruchomiłeś go niepotrzebnie, nic Ci z tego nie przyszło. Logi diagnostyczne podaje się tu inne, z nieinwazyjnych narzędzi: OTL + GMER. "Duże zużycie procesora w czasie spoczynku" = na jakim procesie? . Odnośnik do komentarza
Michu Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 svchost.exe Odnośnik do komentarza
Anonim3 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 @Michu - zrozumiałeś w ogóle sugestię z postu @picasso? Odnośnik do komentarza
Michu Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Tak ale zapytał na jakim procesie, więc napisałem że proces svchost.exe zużywa mi dużo procesora. Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Po pierwsze: nie kazałam usuwać z załączników loga z ComboFix (musi być wiadome co robił = przywróć Załącznik w poście 1), tylko kierowałam do ostrzeżenia byś nigdy więcej nie popełniał tego błędu. Po drugie: nie dodałeś logów OTL i GMER, o które poprosiłam. Logi nadal aktualne. proces svchost.exe zużywa mi dużo procesora Z prawokliku na ten zasobożerny proces wybierz opcję "Przejdź do usług" i wypisz wszystkie, które zostaną podświetlone. . Odnośnik do komentarza
Michu Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 wudfsvc WPDBusEnum UxSms TrkWks SysMain PcaSvc Netman CscService AudioEndpo... Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Nadal brak raportów z OTL i GMER. Miałeś je zrobić i dołączyć do posta. Odnośnik do komentarza
Michu Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 (edytowane) Loga Edytowane 24 Kwietnia 2012 przez picasso W poście nie widzę żadnych logów ... //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi