Bohater123 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 dzisiaj rano przy korzystaniu z internetu pojawił mi się BSOD. błąd nr 0.... 24. nie zdążyłem zapamiętać co to był za błąd dokładnie, po pojawieniu się BSODu wyłączył się komputer i od razu włączył. co to może być ? Odnośnik do komentarza
Anonim3 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Spakuj zawartość katalogu "minidump" i wrzuć na jakiś hosting, a tu daj linka do paczki. Inaczej z takim opisem to na forum wróżbiarskie albo poczytaj sobie to: http://support.microsoft.com/?kbid=228888&sd=RMVP Odnośnik do komentarza
Bohater123 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 proszę http://speedy.sh/JYMYa/Minidump.zip Odnośnik do komentarza
Anonim3 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Sprawdź dysk w wierszu poleceń wpisz: chkdsk /r Odnośnik do komentarza
Bohater123 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 zrobiłem ten chkdsk /r, skończyło się , i co teraz ? Odnośnik do komentarza
Anonim3 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 i co teraz ? teraz czekaj na kolejnego bsoda, jeśli się w ogóle pokaże to procedura jak poprzednio, spakować i na speedyshare. Odnośnik do komentarza
Bohater123 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 a będzie bsod ? i co z tych plików wyczytałeś ? jaka przyczyna ? Odnośnik do komentarza
Anonim3 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Na przyszłość zapamiętaj, zakładasz temat w dziale hardware to musisz wstawić odpowiednie info: https://www.fixitpc.pl/topic/6493-filmy-instruktazowe-obowiazkowe-logi-dzialu-hardware-inne/ i co z tych plików wyczytałeś ? wyczytałem informację, że powinieneś użyć tego co w/w. Generalnie temat nadaje się do innego działu............................... chyba. Odnośnik do komentarza
Bohater123 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 to więc mam czekać na bsoda? a jak się nie pojawi? czy coś grozi mojemu laptopowi? sorry ale jestem naprawde w tej kwestii laikiem. Odnośnik do komentarza
Anonim3 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 laptop to nie komputer, a jeśli już to jest to "komputer przenośny" ale przede wszystkim laptop to laptop i tak powinieneś go przy zakładaniu tematu tutaj czy gdziekolwiek indziej nazywać, nazwa komputer zawsze, wszędzie i każdemu kojarzy się z komputerem stacjonarnym, a to zazwyczaj kieruje kogoś kto próbuje znaleźć rozwiązanie na inne tory niźli przy lapku, tyle w kwestii nomenklatury, a co do tego: czy coś grozi mojemu laptopowi? tymczasem nie, zresztą bsod jest informacją o nieprawidłowościach systemu czy jakiejś części, nie jest sam w sobie przyczyną. Odnośnik do komentarza
Bohater123 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 jakiś problem z kompem powrócił -,- jakieś 15 minut temu sam wyłączył mi się laptop. zupełnie nieoczekiwanie. myślałem że może coś z baterią ale nie. właczyłem go i w trakcie uruchamiania się Windowsa laptop ponownie się wyłaczył. i tak 3 razy. zostawiłem go na 10 minut na odpoczynek i teraz chodzi normalnie. co mam teraz zrobić ? Odnośnik do komentarza
Anonim3 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Przeczyścić/przedmuchać kanały wentylacyjne, trzymać go na płaskiej powierzchni ( a nie w pościeli, na kocu/narzucie), a najlepiej to rozebrać i całkiem porządnie go odkurzyć. Odnośnik do komentarza
Bohater123 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 no dokładnie żebyś wiedział. zawsze trzymam go na kocu ;D zrobiłem zrzut z programu hwmonitor jak to ocenisz ? Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 jak to ocenisz ? i no dokładnie żebyś wiedział. zawsze trzymam go na kocu ;D Wyczyść laptopa (temperatura procesora 80 C) i zmień przyzwyczajenia. Laptop to nie jest przytulanka do łożeczka. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi