dominiksek Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Cześć , otóż mam taki problem iż nie potrafię włączyć komputera tzn . Wszystko pięknie idzie do momentu jak jest WINDOWS XP i ten znacznik na dole jedzie i sie ładuje pum pum pum 10 s i blue screen i uruchamia się ponownie i tak cały czas informacja : STOP : c000021a {B Błąd krytyczny systemu} Proces systemowy windows Logon Process zakończył się niespodziewanie ze stanem .. 0xc0000135 (0x00000000 0x00000000) System zostanie zamknięty . A jednak się nie wyłączą , informuje iż mam pirata i nie mam płyty windows , proszę o pilną pomoc , format ostatnia deska ratunku gdyż mam tam bardzo ważne pliki i dokumenty . i proszę o jak najdokładniejsze wyjaśnienia jak naprawić bo jest zielony w tych sprawach . Pozdrawiam . Chciałbym podać dokładniejsze informacje no ale jak wspomniałem jestem zielony w tym a nie mam żadnego dostępu żeby przekazać informacja tak więc jestem w środku niczego . Odnośnik do komentarza
Anonim3 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 A tryb awaryjny też nie działa? Odnośnik do komentarza
dominiksek Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Tak samo nic kompletnie nic nie chce się włączyć . a pliki bardzo ważne bo z pracy . Odnośnik do komentarza
Majaque Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zacznij od tego, to z pewnością uprości całą sprawę: https://www.fixitpc.pl/topic/4414-diagnostyka-infekcji-na-niestartujacych-windows/ Odnośnik do komentarza
dominiksek Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 czytam tamten temat i czytam i zadaje sobie jedno pytanie skąd mam wziąść tamte "programy" Odnośnik do komentarza
Anonim3 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Programy programami ale co to forum wróżbiarskie? Nie wiemy nawet co to za komp, amiga albo może atari zx stacjonarka, lapek. Jeśli stacjonarka to, napisz co jest w tej budzie (szczegółowo z naciskiem na pełną nazwę zasilacza), oraz: gruntowne czyszczenie (radiatorów procka i grafiki) reset biosu zworką podmiana zasilacza przedmuchanie slotów ramu i grafiki odpalanie kompa z CD z jakimś distro linuxa live. na razie tyle. Odnośnik do komentarza
Majaque Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Można jeszcze dodać przeskanowanie dysku programem MHDD. Patrząc na wątek widać jednak, że nie było to takie ważne. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi