picasso Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Nie mogłam napisać wcześniej, widzę że nikt mnie nie wyręczył. Składam wszystkim użytkownikom fixitpc.pl serdeczne życzenia z okazji Wielkanocy. Smacznego jajka i mokrego dyngusa. Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Dołączam się do życzeń. Spokojnych, sympatycznych i miłych świąt. Odnośnik do komentarza
gacek Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Ja również się dołączę do życzeń. Wszystkiego najlepszego z okazji świąt wszystkim forumowiczom. Odnośnik do komentarza
Grisza Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Ja również życzę Wam spokojnych Świąt Wielkiej Nocy, aby były chwilą odpoczynku od codzienności o chwilą refleksji nad własnym życiem. Żeby to nie były święta "aby się dobrze najeść" Pozdrawiam Was. Odnośnik do komentarza
switch48 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zdrowych, Pogodnych Świąt Wielkanocnych pełnych wiary, nadziei i miłości. Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół oraz wesołego Alleluja! Odnośnik do komentarza
mojomr Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Życzę wszystkim korzystającym z forum spokojnych i radosnych chwil w nadchodzący czas. Momentu zadumy i refleksji. Słońca w sercu i nad głową :-) Odnośnik do komentarza
Mysza Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Ks. Jan Twardowski Wielkanocny pacierz Nie umiem być srebrnym aniołem - ni gorejącym krzakiem - tyle zmartwychwstań już przeszło - a serce mam byle jakie. Tyle procesji z dzwonami - tyle już Alleluja - a moja świętość dziurawa na ćwiartce włoska się buja. Wiatr gra mi na kościach mych psalmy - jak na koślawej fujarce - żeby choć papież spojrzał na mnie - przez białe swe palce. Żeby choć Matka Boska przez chmur zabite wciąż deski - uśmiech mi Swój zesłała jak ptaszka we mgle niebieskiej. I wiem, gdy łzę swoją trzymam jak złoty kamyk z procy - zrozumie mnie mały Baranek z najcichszej Wielkiej Nocy. Pyszczek położy na ręku - sumienia wywróci podszewkę - serca mego ocali czerwoną chorągiewkę. Odnośnik do komentarza
browarek Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Również życzę Wam wszystkim oraz waszym najbliższym Wesołych,spokojnych Świąt. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi