Bartusiek Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Witam. A więc mam takze drugi sprzęt (nowszy) został zakupiony półtora roku temu. Ale się strasznie tnie. Mój pierwszy komputer 3-4 letni się lepiej sprawuje od tego. Wymagania kompa: CPU - Intel Core i7 ODD - DVD Sup MTI. Memory - 4 GB OS - WIN7 Premium HDD - 500 GB DirectX 11 Full HD 64 bitowy system operacyjny Karta graficzna - nvidia GeForce GT 540m Ps . ASUS jest to. laptop nie jest super maszyną ale jest lepszy we wszystkim od starego i chodzi wolniej. nawet internet. proszę propozycje na (odmulenie) laptopa oprócz formatu dysku bo się nie znam na tym. Odnośnik do komentarza
Anonim3 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 nie chce mi się wiele pisać, masz i kombinuj: https://www.fixitpc.pl/topic/6493-filmy-instruktazowe-obowiazkowe-logi-dzialu-hardware-inne/ a tak poza tym to jest asus, najbardziej interesujące są temperatury podczas pracy. Odnośnik do komentarza
Bartusiek Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 okey zaraz wszystko przeczytam i obejrze dzięki. a wiesz ze powiem Ci temperatury nie są wysokie i wydajność procesora są w normie. dyski są prawie puste nic nie instalowałem chyba 2 gry tylko. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi