kogzownik Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Witam, otóż niedawno wymieniłem komputer i monitor na nowocześniejsze ale na razie używam standardowych wejść analogowych. Przy monitorze mam wejście dvi-d a w karcie graficznej dvi-i i HDMI ( moja karta to Asus HD 6770 ). Dziś byłem w sklepie i nie wiedziałem jaki kabel dokładnie mam wybrać.. w internecie jest tego tylko ,że można dostać zawrotu głowy. Proszę o podpowiedź Odnośnik do komentarza
Anonim3 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Podepnij DVI. http://pl.wikipedia.org/wiki/Digital_Visual_Interface Odnośnik do komentarza
kogzownik Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Jest pełno kabli z różnymi końcówkami. Jeśli możesz to podeślij jakiś konkretny link np. z allegro Odnośnik do komentarza
Anonim3 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 a po co ci alledrogo? Nie masz jakiegos sklepu w okolicy, zreszta sklepy netowe tez istnieja. Kup kabel DVI-D. Ale pytanie, do monitora nie bylo zadnego kabla dolaczonego? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi