kidler1111 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Witam ! Kupiłem niedawno PSP , od razu zakupiłem kartę pamięci (4 giga) , na początku wszystko pięknie podpinam pod kompa wyświetlają się foldery , po jakimś czasi podłączyłem znowu patrzę a tu zamiast folderów skróty, otwierają się to fakt ale denerwujące jest to że ciągle jeden folder przed drugiego wskakuje. Jak temu zaradzić ? Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Podepnij urządzenie do komputera. Nastepnie wykonaj raporty z OTL + Gmer oraz z USBFix z opcji Listing Raporty zaprezentuj na forum jako zalączniki Odnośnik do komentarza
kidler1111 Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Jest wszystko , po kolei -OTL -Extras (plik który razem z OTL został utworzony) -GMER -USBFix. OTL.Txt Extras.Txt GMER.txt UsbFix.txt Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zły log z USBFix - miało być z opcji Listing. Popraw to i załącz prawidłowy raport. Odnośnik do komentarza
kidler1111 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Oto listing, mam nadzieję że dobry. Listing.txt Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 (edytowane) Uruchom OTL i w oknie Własne opcje skanowania/Skrypt wklej następujący tekst: :Files attrib /d /s -s -h F:\* /C F:\*.lnk F:\autorun.inf C:\Documents and Settings\ADMIN\Dane aplikacji\AE.exe C:\Documents and Settings\ADMIN\Dane aplikacji\Fdbabf.exe :Reg [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run] "Fdbabf"=- [HKEY_USERS\S-1-5-21-1417001333-492894223-842925246-500\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run] "PService"=- [-HKEY_CURRENT_USER\software\microsoft\windows\currentversion\explorer\mountpoints2] :Commands [emptytemp] Kliknij w Wykonaj skrypt. Zatwierdź restart komputera. Następnie uruchamiasz OTL ponownie, tym razem wywołujesz opcję Skanuj. Pokazujesz nowe logi z OTL oraz Gmer i z USBFix z opcji Listing. Edytowane 15 Maja 2012 przez picasso 15.05.2012 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi