leven Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Witam. Czy istnieje sposób na przywrócenie firewalla do pracy, po tym, jak mój kolega zainstalował spolszczenie z WIN 7 do WIN 8 ? System działa, ale cały czas jest wyświetlany komunikat o braku firewalla. W systemie nie ma zainstalowanego żadnego antywirusa. Czy istnieje możliwość, aby skorzystać z mojej kopii rejestru ? Dziękuje. Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Czy istnieje możliwość, aby skorzystać z mojej kopii rejestru ? Tego absolutnie nie radzę wykonywać. Nie znam W8 ale proponuję poszukać w tym co sugeruje komunikat. Odnośnik do komentarza
leven Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Komunikat niczego nie sugeruje. Napisałem do kumpla i powinien mi przesłać wyraźnie zrobione fotki z komunikatu. Wtedy wkleje na forum do wglądu. EDIT: Takie komunikaty są widoczne: Jeżeli potrzeba jakiś informacji, to prosze opisać jakich, a ja spytam kumpla. Dziękuje. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi