Fleeri Opublikowano 6 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Witam, Zrobiłem wirtualny napęd programem Alcochol 120% trial i skończył mi się okres testowania, a zapomniałem wyłączyć tego napędu. Da się to jakoś wyłączyć, ma ten napęd jakieś skutki uboczne ? Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 6 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Czy mam rozumieć, że Alcohol jest już odinstalowany? Alcohol działa w oparciu o sterownik SPTD. Następstwem działania SPTD jest także tworzenie losowego urządzenia o formule: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\ACPI\PNPA000\4&5d18f2df&0 Spróbuj wstępnie usunąć sterownik SPTD na podstawie instrukcji (narzędzie SPTDinst): KLIK. Restart systemu i sprawdź czy nadal funkcjonuje napęd-fantom. Przy czym: usuwanie SPTD musi być już po deinstalacji samego Alcohola, w przeciwnym wypadku program nie będzie się chciał usunąć, zgłaszając błąd o "naruszeniu komponentów". . Odnośnik do komentarza
Fleeri Opublikowano 6 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Oki dzięki wyłączyłem to. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi