Bartusiek Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Siema a więc tak... Pobrałem sobie z netu Adobe After Effects CS5 i chcę sobię zainstalować 30 - dniową wersje. Ale jest problem na początku wszystko przebiegało domyślnie aż doszło do instalacji... Na początek opisze wszystko co zrobiłem po kolei. 1. Kliknąłem na instalke - wszystko dobrze 2. Język polski u góry i zaakceptuj 3. Zaznaczam "zainstaluj ten program w wersji próbnej" i wybieram u góry język angielski 4. Dalej 5. Wszystkie opcje zaznaczam i wybieram folder domyślny do zapisania programu czyli C:\Program Files\Adobe 6. Zainstaluj 7. Podtwierdzam 8. Przygotowanie do instalacji 9. Po 3 minutach "trwa instalacja" 10. I za chwilę wyskakuje błąd - dodam jako plik :> | | | \ / Adobe After Effects Cs5.txt Pozdrawiam wszystkich i z góry dzięki Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Pobrałem sobie z netu Adobe After Effects CS5 i chcę sobię zainstalować 30 - dniową wersje. Skąd "sobię" pobrałeś soft instalacyjny? Niestety coraz częściej widzę takie "ę" w wielu wyrazach. Odnośnik do komentarza
Bartusiek Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 pobrałem ze strony producenta. :> / za błąd sorki Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 W tym logu z instalacji m.in. widać błędy instalacji bibliotek Visual: ERROR: DW050: - Microsoft_VC90_ATL_x86: Install failed ERROR: DW050: - Microsoft_VC90_CRT_x86: Install failed ERROR: DW050: - Microsoft_VC80_MFCLOC_x86_x64: Install failed ERROR: DW050: - Microsoft_VC90_MFC_x86: Install failed ERROR: DW050: - Microsoft_VC90_ATL_x86_x64: Install failed ERROR: DW050: - Microsoft_VC90_CRT_x86_x64: Install failed ERROR: DW050: - Microsoft_VC80_CRT_x86: Install failed ERROR: DW050: - Microsoft_VC90_MFCLOC_x86: Install failed ERROR: DW050: - Microsoft_VC80_MFC_x86_x64: Install failed ERROR: DW050: - Microsoft_VC80_MFC_x86: Install failed ERROR: DW050: - Microsoft_VC80_MFCLOC_x86: Install failed Może wstępnie spróbuj wzorować się na tym artykule Adobe: KLIK. . Odnośnik do komentarza
Bartusiek Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 ok dzięki. temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 A co konkretnie wykonałeś? Odnośnik do komentarza
Bartusiek Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 znaczy twoja pomoc była jednak zbędna, ale i tak Ci dziękuję za wysiłek. poszperałem troszke i przeskanowałem ccleanerem z jakimś dam dodatkiem cc... (nie pamiętam). wykonałem wszystkie polecenia w programe advanced system care, zdefragmentowałem dysk. juz miałem zamiar sobie odpuścić aż spróbowałem ostatni raz i instalacja przebiegła pomyślnie odpaliłem AE i działa. Dzięki pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi