ciapus4 Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Witam, czy tak powinno być komputer zaraz po odpaleniu zurzywa 29 % pamięci, zainstalowane jest 6 GB ?, kurcze zauważyłem teraz, że we właściwościach mam 4 GB(dostępne 3,99 GB), a CPU-Z pokazuje 6 GB, co jest grane ? Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Podaj specyfikacje komputera. Raporty z HWinfo, wtedy będzie mozna określić dlaczego tyle widać pamięci. Odnośnik do komentarza
facecik Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Przy 6 GB ramu jak najbardziej może tyle ramu spożywać , szczególnie jeśli używasz laptopa i masz sporo softu od producenta.U mnie na starcie wygląda to podobnie , a teraz nawet 32% zjada a w tle tylko WTW i Opera. Odnośnik do komentarza
ciapus4 Opublikowano 29 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Witam, okazuje się, że chyba mam uwaloną jedną z trzech kości, po kolei wkładałem po jednej do slotu i okazało się, że przy jednej nie startuje komputer, to wygląda na pamięć ? Odnośnik do komentarza
Anonim6 Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Moze tak moze nie, dziwne dla mnie, ze CPU-z pokazuje 6GB. 29% to jeszcze nie tragedia. Mam 23%. Wszystko zalezy od ilosci programow i uslug jakie odpalasz ze startem. Ile masz widoczne w BIOS-e, wejdz i sprawdz. @edit Poza tym troche informacji http://support.micro...om/kb/978610/pl @edit Dodatkowo sprawdz czy masz odptaszkowana opcje; Start- msconfig- boot- opcje zaawansowane- maximum memory Czyli zawarta w linku wyzej porada. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi