Pavilion Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 dzień dobry, Mam konsole odzyskiwania, płytke z xp, i miałem wirusa windows debug center którego usunął kaspersky remove tool razem z ustawieniami sieciowymi w których zapewne siedział szkodnik. Fakt, że komputer jest juz czysty, ale niemogę przywrócić ustawień dla sieci. netsh int ip reset c:\resetlog.txt netdiag /test:winsock - Failed to get information for network adapter 127.0..0.1 - niemożna skontaktowac się ze sterownikiem ip, kod błędu 2 xp z SP3, 32 bit. Czy jest opcja, naprawy składnikow sieci ? Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Fakt, że komputer jest juz czysty, ale niemogę przywrócić ustawień dla sieci. Proszę mi to udowodnić, nie na słowo, czyli logi z OTL + GMER. netsh int ip reset c:\resetlog.txtnetdiag /test:winsock - Failed to get information for network adapter 127.0..0.1 - niemożna skontaktowac się ze sterownikiem ip, kod błędu 2 Instrukcje: KLIK. . Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi