charli Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Krótko i na temat: ostatnio po skanowaniu avastem i po restarcie miałem problem z dostępem do stron <br> internetowych blokowane były przeglądarki, ale mniejsza o to bo pomogła aktualizacja avasta. <br> Dzisiejsze skany Malwerbytes wykryły 3 infekcje 2 svchost. i jeden w plikach directx instalki od gry . svchost usunołem ostatniego nie jestem pewien wydaje mi sie ze nie jest zagrozeniem jednak malwerbytes takim go wykrywa. <br> Przeskanowanie na virustotal nie wykazuje infekcji. <center> Problemow z komputerem narazie nie mam , wiec mam nadzieje ze przyda sie tylko drobna kosmetyka no i opinia o tym ostatnim pliku z instalki gry . </center> Extras.Txt OTL.Txt mbam-log-2012-03-24 (11-14-08).txt Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Pierwsza sprawa to logi zrobione z przestarzałego OTL w dodatku pobranego z serwisu zewnętrznego: OTL by OldTimer - Version 3.2.22.3 Folder = C:\Users\Roger\Desktop [2012-03-24 13:11:48 | 000,580,608 | ---- | C] (OldTimer Tools) -- C:\Users\Roger\Desktop\OTL_3.2.22.3(dobreprogramy.pl).exe Obecna wersja to 3.2.39.2 zaś program zawsze pobieraj z linków oryginalnych umieszczonych tutaj na forum w temacie przyklejonym. Serwisy zewnętrzne nie nadążają z aktualizacjami i nie zawsze mają dostępną najnowszą wersję narzędzia czego masz najlepszy przykład. W raportach nic tutaj szkodliwego nie notuję. Możesz pozbyć się już tego starego OTL używając w nim opcji Sprzątanie. Wynik w MBAM dotyczący gry to oczywiście pomyłka programu, natomiast te pozostałe do usunięcia. I ten system wymaga aktualizacji do Service Pack 1 Odnośnik do komentarza
charli Opublikowano 24 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Dzięki wielkie Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi