zielonyy52 Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Witam. Mam komputer po formacie i chcę się połaczyć z internetem bezprzewodowo przez adapter sagem XG760n. sterowniki pobrałem i zainstalowałem po odświeżeniu listy dostępnych sieci otrzymuje komunikat taki jak w załączonym screenie. zatem moje pytanie brzmi jak włączyć owy przełącznik sieci bezprzewodowych. mój komputer jest stacjonarny standartowa klawiatura. podobno mozna to zrobić kombinacją klawiszy funkcyjnych ale nie znam takiej kombinacji. jakies pomysły?? Nie wiem czy ma to cos wspólnego z problemem który opisałem wyżej ale również mam problem przy instalacji programu do obsługi tego adaptera wyskakuje komunikat ze "uruchomienie aparatu instalacyjnego przez Instalator nie powiodło się Serwer RPC jest niedostępny" usługa rpc jest właczona sprawdzałem to przez uruchom->services.msc Odnośnik do komentarza
zielonyy52 Opublikowano 23 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 problem rozwiązalem jest jeszcze kilka rzeczy które mnie martwią ale to nic powaznego...aa wieć musia łem włączyć usługi WMI i DCOM co prawda przy Dcom wyskoczył jakiś bład ale restart RPC jeszcze raz włączyłem i mogłem zainstalowac to oprogramowanie do obsługi sieci bezprzewodowych Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi