Niewik Opublikowano 27 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Zrobiłem wszystko o co mnie prosiłaś lecz na MAM wyskoczyły jakieś 3 infekcje. Nie mogłem innaczej wstawić Malwarebytes Anti-Malware (Okres testowy) 1.60.0.1800 www.malwarebytes.org Wersja bazy: v2011.12.24.05 Windows 7 x64 NTFS Internet Explorer 9.0.8112.16421 Niewik :: NIEWIK-KOMPUTER [administrator] Ochrona: Wyłączona 2012-03-27 15:53:01 logMAM Typ skanowania: Pełne skanowanie Zaznaczone opcje skanowania: Pamięć | Rozruch | Rejestr | System plików | Heurystyka/Dodatkowe | Heuristyka/Shuriken | PUP | PUM Odznaczone opcje skanowania: P2P Przeskanowano obiektów: 317816 Upłynęło: 34 minut(y), 56 sekund(y) Wykrytych procesów w pamięci: 0 (Nie znaleziono zagrożeń) Wykrytych modułów w pamięci: 0 (Nie znaleziono zagrożeń) Wykrytych kluczy rejestru: 0 (Nie znaleziono zagrożeń) Wykrytych wartości rejestru: 0 (Nie znaleziono zagrożeń) Wykryte wpisy rejestru systemowego: 0 (Nie znaleziono zagrożeń) wykrytych folderów: 0 (Nie znaleziono zagrożeń) Wykrytych plików: 3 C:\Users\Niewik\Downloads\Nowy folder\Megasharesvn.com_RemoveWAT22\RemoveWAT.exe (HackTool.Wpakill) -> Nie wykonano akcji. C:\Users\Niewik\Downloads\Nowy folder\Megasharesvn.com_RemoveWAT22\RemoveWAT_2.exe (HackTool.Wpakill) -> Nie wykonano akcji. E:\Program Files\Ygoow\SoftonicDownloader_dla_winrar.exe (PUP.BundleOffer.Downloader.S) -> Nie wykonano akcji. (zakończone) Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Te trzy wyniki są bez znaczenia, tzn. wykryty "legalizator" oraz instalator Softonic, który nie jest formą czystą (przepakowana instalacja WinRAR w downloader Softonic). Wszystko to jednak można usuwać. Na zakończenie wykonaj: 1. Aktualizacje oprogramowania: KLIK. Na Twojej liście zainstalowanych widać brak Service Pack dla Windows oraz Javę w starszej wersji: 64bit- Ultimate Edition (Version = 6.1.7600) - Type = NTWorkstation ========== HKEY_LOCAL_MACHINE Uninstall List ========== [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall]"{26A24AE4-039D-4CA4-87B4-2F83216030FF}" = Java 6 Update 30 2. Na wszelki wypadek dla bezpieczeństwa zmień hasła logowania w serwisach. I to by było na tyle. . Odnośnik do komentarza
Niewik Opublikowano 27 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Tak To byłoby na tyle. Ja osobiście chciałem podziękować za wszystko dzięki pani mój komputer dostał drugie życie a ja mogę się cieszyć dalszym korzystaniem. Napewno będę częściej odwiedzał tą stronę ponieważ można z niej dużo się dowiedzieć i ludzie są tutaj bardzo pomocni A więc całuję w rączki,policzki i Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi