ona32 Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Prosze o pomoc win 7 64bit załączniki OTL-a Extras.Txt OTL.Txt Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 To teraz pytanie gdzie jest opis problemu? Bez szczegółowego opisu trudno tutaj coś pomagać. Jeśli chodzi o logi są czyste. Temat nie nadaje się do tego działu i zostaje przeniesiony. Nawiasem mówiąc odinstaluj sponsoring Ask Toolbar oraz Spybot Search & Destroy - program przestarzały i brak wsparcia 64-bitowego Odnośnik do komentarza
ona32 Opublikowano 21 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 no jaki opis mam dodać ? napisałam czego nie rusze to tylko kółko i jeszcze raz kółko loadingu wszędzie.. nie wiem co mam wiecej napisac ?? Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 25 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 no jaki opis mam dodać ? Z tego co tu widzę, jedyne dane opisowe podane w pierwszym poście to sam tytuł tematu "Zamulony komputer // wolne otwieranie czegokolwiek". To bardzo ogólne, jest przecież tyle rodzajów "mulenia" i zbieżności z wykonaniem określonych akcji. napisałam czego nie rusze to tylko kółko i jeszcze raz kółko loadingu wszędzie.. Nie wiem gdzie to napisałaś poza ... ostatnim postem. Tytuł tematu nie jest z tym tożsamy. Nie potwierdziłaś wykonania zaleconych powyżej akcji. Pod kątem problemu (o ile nadal występuje), sprawdź po kolei czy: 1. Problemu nie tworzy nowe testowe GG11 dodane w autostarcie. To jest program w stanie beta, z ciągotami do zawieruch w zasobach. Tzn. w opcjach GG wyłącz start z Windows i zresetuj system. 2. Problem nie wypływa z aktywności innych procesów. Zweryfikuj zachowanie systemu w stadium tzw. czystego rozruchu: KB929135. . Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi