Agataaa Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Witam! Liczę na szybką pomoc:) Od ostatnich 3 dni kiedy uruchamiam komputer wyświetla mi się komunikat "Użytkownik mógł paść ofiarą fałszowania oprogramowania". Często nawala mi pulpit - tapeta jest czarna, muszę wszystko ponownie zmieniać. Ale gdy pozmieniam tapetę za mniej więcej godzinę znów jest czarna. Tak mnie już to wnerwia. Nie mogę uruchomić Windows Media Player przez to iż skanowanie wykazało, że ten system nie jest oryginalny. Ja nie daje rady - siedzę nad tym długi czas. Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 1. Kluczowe pytanie: a system piracki? 2. Jeśli odpowiedź pozytywna, forum tutaj w żadnym wypadku nie udziela rad jak obejść problemy nielegalnego oprogramowania. Jeśli odpowiedź negatywna, wtedy można analizować sprawę przez narzędzie logów WGA / lub kierunek na bezpośredni support do Microsoftu. Odnośnik do komentarza
Agataaa Opublikowano 2 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Dzięki, spróbuję być może pomoże Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi