gruby Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Witam posiadam pocztę o2 i dziennie potrafi mi na nią przyjść z 10 wiadomości typu spam . Już boję się ich otwierać poniekąd są to nazwy typu " amsnfha.ru" i tam jakieś gołe babki wyskakują . Jak z tym walczyć czy istnieją jakieś programy które mi to po blokują ponieważ ręcznie to udręka aktualnie mam 3 tyś wiadomości większość to spam. Odnośnik do komentarza
mojomr Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Zajrzyj tu: http://pcblog.pl/top...kowania-spamu/. Swego czasu używałem SPAMFightera i pamiętam, że był wcale dobry. Odnośnik do komentarza
switch48 Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 W zakładce Opcje > Antyspam masz włączone "jest aktywny" ??? Zakładam, że korzystasz bezpośrednio z serwera pocztowego o2.pl Natomiast jesli korzystasz z klienta poczty TBird lub OutlookE to jak wyżej. Odnośnik do komentarza
byku81 Opublikowano 21 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Ja przekierowałem poczte z o2.pl na pocztę gmail (bardzo dobry filtr antyspamowy)a po za tym używam WindowsLive któty tez sobie dobrze radzi ze spamem Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi