Jerzy Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Na komputerze z zainstalowanym systemem Win7 32-bit (płyta główna GIGABYTE GA-P55-US3L ver. 2.0) nie działaja kontrolel USB i nie można go zainstalować. Proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu. OTL.Txt Extras.Txt Odnośnik do komentarza
Anonim3 Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 nie można go zainstalować. a co i skąd Ty tak naprawdę instalujesz? Odnośnik do komentarza
Jerzy Opublikowano 20 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Ze strony producenta ściągnąłem oprogramowanie chipsetu ale podczas aktualizacji sterownika otrzymałem komunikat: System Windows odnalazł oprogramowanie sterownaika dla tego urządzenia, ale napotkał bład podczas próby zainstalowania go. Składnia pliku INF jest nieprawidłowa. Odnośnik do komentarza
Anonim3 Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Póki co jeśli nie będzie problemów z robakami to do tematu wrócimy. Sprawdź jeno w biosie czy przypadkiem nie są wyłączone, a i może opisz szerzej co, jak i dlaczego, czy poprzednio działały a teraz nie chcą po instalacji czegoś tam ? Odnośnik do komentarza
Jerzy Opublikowano 20 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 (edytowane) Póki co jeśli nie będzie problemów z robakami to do tematu wrócimy. Sprawdź jeno w biosie czy przypadkiem nie są wyłączone, a i może opisz szerzej co, jak i dlaczego, czy poprzednio działały a teraz nie chcą po instalacji czegoś tam ? Sprawdziłem wcześniej w biosie i były włączone. Dzięki za pomoc. Edytowane 20 Marca 2012 przez Landuss Logi czyste, temat zmienai dział na odpowiedni //Landuss Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi