agaka27 Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Witam. Od wczoraj mam problem z wyżej wymienionym wirusem. Nie wiem, jak mogę się go pozbyć. Poza tym na komputer, nie wiem w jaki sposób, wgrało się mnóstwo innych wirusów. Usunęłam je programem antywirusowym, ale temu nie mogę dać rady. Skanowałam komputer Avastem, SuperAntiSpyware, dr.Web. Mój problem polega dodatkowo na tym, że nie mogę wykonać raportu w GMER- kiedy uruchamiam program, komputer w pewnym momencie uruchamia się ponownie, albo program sam się wyłącza. Bardzo proszę o pomoc. Załączam raport OTL. OTL.Txt Extras.Txt Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 (edytowane) Przekierowania na "abnow.com" to infekcja ZeroAccess i jest ona tutaj w stanie aktywnym na co wskazują logi. 1. Uruchom z trybu awaryjnego zgodnie z wytycznymi ComboFix i załącz z niego raport. 2. Wykonaj nowe logi z OTL ze skanowania w trybie normalnym. Edytowane 24 Kwietnia 2012 przez picasso 24.04.2012 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi