giant66 Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Witam. Posiadam Win 7 Ep x64 i problem polega na tym iż normalnie mam kontrole konta użytkownika i wpisuje hasło gdzieniegdzie i w tym przypadku "Automatic Maintenence" w TuneUp nie może wykonać automatycznego czyszczenia, który mam przykładowo po 10dniach, no bo właśnie kiedy próbuje manualnie włączyć ten plik muszę wpisać hasło. Próbowałem nadawać na ten plik i folder jakieś specjalne prawa ale nie działa. Co mogę zrobić ? Odnośnik do komentarza
Anonim6 Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Kupic pistolet na wode i strzelic sobie w oko. Krzywdy nie zrobisz, a moze przejzysz na drugie oko i wywalisz ten badziewny program z komputera. Odnośnik do komentarza
Anonim5 Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 giant66 w tym przypadku "Automatic Maintenence" w TuneUp nie może wykonać automatycznego czyszczenia, który mam przykładowo po 10dniach Nic dziwnego - aplikacja czeka na Twoją bezczynność. no bo właśnie kiedy próbuje manualnie włączyć ten plik muszę wpisać hasło. Wyłącz moduł - Aktywuj ochronę hasłem Próbowałem nadawać na ten plik i folder jakieś specjalne prawa ale nie działa. Co mogę zrobić ? Zainstalować polską wersję -> TuneUp Utilities . PS. Jeśli lubisz aplikacje typu All-in-one, gratuluję wyboru. _________________________ Odnośnik do komentarza
giant66 Opublikowano 25 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 dzięki za przypomnienie dlaczego ludzie omjają to forum. t/c Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi