atasuke Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Witam Mam ponowny problem z tym komputerem którym kiedyś zajmowaliśmy się. To było bodajże w temacie: wyłączenie usług Atak Conficker. Komputer chodził ładnie tyle czasu a tu dzisiaj zonk: internet nie działa. system uruchamia się bardzo długo system zgłasza że usługa podgląd zdarzeń systemowych nie została załączona Porobiłem screeny jakie się pokazują po próbie uruchomienia konkretnych usług Daje loga z OTL : OTL extras : A tutaj Gmer Tutaj jeszcze daje skan z OTL samych usług: Chyba jedynym słusznym rozwiązaniem będzie przywracanie systemu ale chciałbym to skonsultowac. Komputer to laptop HP 6720s System 32 bitowy Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 17 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Logi z OTL na standardowych ustawieniach i GMER nic ciekawego nie opowiadają. Owszem, w spisie wszystkich usług widać multum zatrzymanych. Błędy z obrazków częściowo sugerują, że stało się coś z nadrzędnymi zależnościami usług. Np. dla ICS są to: BFE (obecny w OTL i Running) czy Nsi Proxy (tego nie widać w OTL, ale log z OTL jest zbyt wąski, nie dałeś skanu na Sterowniki ustawione na Wszystko). Chyba jedynym słusznym rozwiązaniem będzie przywracanie systemu ale chciałbym to skonsultowac. Myślę, że tym razem uprośćmy sobie i od razu w Przywracanie systemu. . Odnośnik do komentarza
atasuke Opublikowano 17 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Myślę, że tym razem uprośćmy sobie i od razu w Przywracanie systemu. Zrobiłem odzyskiwanie systemu z partycji recovery , jest ok Dokładam jeszcze log z SERVICE + DRIVER z otl który zrobiłem przed przywracaniem tak na pamiątke: Dziekuje za pomoc. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi