Sensej Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Witam, dawno temu założyłem tu temat w którym picasso poradziła mi zastosowanie Defoggera w celu wyleczenia. Dopiero teraz Daemon staje się potrzebny, w związku z czym ściągnąłem Defoggera ponownie, niemniej jednak opcja Re-enable nie działa, otrzymuję komunikat "Unable to open file" Jak przywrócić działanie Daemona? Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 W żadnym z Twoich tematów nie wskazywałam takich działań, jedyne co mówiłam to ominięcie tego w Kasperskym (KLIK). Zaś Defogger tylko przestawia wartości startowe sterownika. Wystarczy: 1. Start > w polu szukania wpisz regedit > z prawokliku Uruchom jako Administrator i w kluczu: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\sptd Dwuklik w wartość Start i zmiana liczby 4 (wyłączone) na 0 (boot). 2. Restart systemu i sterownik się uruchomi. . Odnośnik do komentarza
Sensej Opublikowano 16 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Problem jak widać jednak jest w Daemonie, bo w rejestrze ten wpis był już równy 0, nie musiałem nic edytować. Szkoda, że nie ma żadnego kodu błędu z Daemona, po kliknięciu w skrót programu po prostu nic się nie dzieje... Czy reinstall ma szansę pomóc? Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Sterownik nie wygląda na naruszony (i to się zgadza mi z historią tematów tutaj). W związku z tym spróbuj po prostu przeinstalować program. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi