ssdd Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Witam, ostatnio zauważyłem że posiadam dziwny plik w folderze temp (oczywiście norman wykrył że to wirus) https://www.virustot...sis/1331726794/ Załączam logi (czy to może być od instalatorów ? Dziś zapuszczałem 3 instalatory pewnych gier żeby je przetestować) P.S Przy skanowaniu OTL wyskoczyło mi okienko jakby OTL miałby być na płytce i pisało że nie znaleziono (oczywiście kilka razy kontynuuj i podziałało). Jeśli coś się będzie nie zgadzało proszę pisać. OTL.Txt Extras.Txt GMER.txt Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 W logach nic nie ma. Przy okazji (i już chyba o tym mówiłam do Ciebie wcześniej): log z GMER zrobiony w złych warunkach, przy czynnym sterowniku SPTD. Witam, ostatnio zauważyłem że posiadam dziwny plik w folderze temp (oczywiście norman wykrył że to wirus) (...) (czy to może być od instalatorów ? Dziś zapuszczałem 3 instalatory pewnych gier żeby je przetestować) Wątpię, by _iu14D2N.tmp to był plik infekcji. To wygląda na plik deinstalacyjny którejś aplikacji, a której to nie wiem, bo jest dużo możliwości. Ogólnie ten plik _iu14D2N.tmp to jest część instalatora opartego na Inno Setup (FAQ). Przy skanowaniu OTL wyskoczyło mi okienko jakby OTL miałby być na płytce i pisało że nie znaleziono (oczywiście kilka razy kontynuuj i podziałało). Wątpię, by tam było o OTL jako takim. Nasuwa się, że OTL skanując uzyskał dostęp do określonego elementu, który to element ma nieprawidłowe dane instalacyjne, stąd okno z prośbą o płytkę. . Odnośnik do komentarza
ssdd Opublikowano 14 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Aaa dziękuję za odpowiedź -mi właśnie wydawało się dość dziwne że OTL chciał dostęp do dysku E (napęd DVD). Teraz wszystko jasne - następnym razem będę pamiętał by odinstalować sptd Temat oczywiście closed Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi