kedzior24 Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Witam. Mam problem z grą assasin creed brotehrhood. Dzwięk jest tak jakby powtarzany. Wszystko słychać kilka razy. Zainstalowałem najnowszy sterownik dzwieku, zmieniłem przyspieszenie sprzętowe, ale nadal to samo. Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza
Boru Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 jaka karta dzwiękowa? Realtek? Creative ? Odnośnik do komentarza
kedzior24 Opublikowano 8 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 jaka karta dzwiękowa? Realtek? Creative ? Realtek HD Audio Odnośnik do komentarza
Boru Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 a komp? procek,grafa,mobo? Odnośnik do komentarza
kedzior24 Opublikowano 8 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Procek AMD Phenom II x4 ~3,5 Ghz RAM Kingston HyperX 2x2 grafa Asus GTX 560 Ti Mobo Asus M4A88TD V-EVO Odnośnik do komentarza
Anonim3 Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 wklej szkrina z MU z rozwiniętym drzewem " kontrolery dźwięku, video i gier" Odnośnik do komentarza
kedzior24 Opublikowano 8 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Dzwięk powtarza się tylko w tej grze, ale w innych grach też mam problem z dzwiękiem. Zazwyczaj pomaga zmiana zgodności, ale nie tutaj. Dźwięk powtarzał się zaraz po zainstalowaniu i automatycznym spatchowaniu gry. Potem zainstalowałem nowszy sterownik i nic nie pomogło. Nie wyskakują żadne błędy. http://imageshack.us/content_round.php?page=done&l=img29/4687/menagerurzadzen.png screen o ktory prosil marekW Odnośnik do komentarza
Boru Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 łoooo,ale namieszałeś odinstaluj wszystko tzn te nvidia hd audio,to cos od asusa,SRS cos tam cos tam.. wszystko... po odinstalowaniu mozesz przeczyscic rejestr ccleanerem,a po nim użyj prrogramu DriverSweeper i zaptaszkuj Realtek Sound.. zrób analize.. i wyczyśc pozostałości... po restarcie kompa zainstaluj tylko stery Realtek HD audio 267 i powinno być ok... @edit: przy nastepnej zmianie sterownikow do grafiki nie instaluj tego nvidia hd audio.... Odnośnik do komentarza
kedzior24 Opublikowano 9 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Wczoraj pousuwalem te NvidiaHDAudio, SRS itp... Niestety potem po zalogowaniu się odrazu wyskakiwał bluescreen. Musiałem potem w trybie awaryjnym przywracac system Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi