switch48 Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Dla Picasso oraz wszystkim Paniom wraz z najlepszymi życzeniami Odnośnik do komentarza
sam Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Ja też życzę przede wszystkim dla pani administrator dobrego rozwijania forum jak i też innych kobiet wszystkiego najlepszego i powodzenia w działaniu a także kochającego partnera Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Dziękuję. Odnośnik do komentarza
Mysza Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 dołączam również swoje DZIĘKUJĘ - do życzeń na dole i do życzeń na górze czego by o święcie nie napisać czy nie powiedzieć, niezależnie od skojarzeń - to jednak miło, że jest taki dzień, w którym Panowie mogą pokazać, że są dżentelmenami, a Panie poczuć się tą piekniejszą częścią populacji - i wszystko jest jak należy Odnośnik do komentarza
gacek Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Oczywiście wszystkim Paniom Wszystkiego Najlepszego z okazji Dnia Kobiet. Zdrowia, szczęścia i pomyślności. Odnośnik do komentarza
peter2012 Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Wszystkim paniom życzę spełnienia marzeń, zdrowia, szczęścia, pomyślności Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Wszystkim Paniom przesyłam najserdeczniejsze życzenia. Uśmiechu, pomyślności i dobrego samopoczucia. Odnośnik do komentarza
Grisza Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Życzę Wam, drogie Panie, wytrwałości w tym co robicie i abyście się nie zawiodły na swoich wyborach Odnośnik do komentarza
Flavius Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Z okazji Dnia Kobiet składam wszystkim Paniom najlepsze życzenia,zdrowia,pomyślności i pogody ducha Odnośnik do komentarza
snemelk Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 I ja się też dołączę! Wszystkiego najlepszego pięknym Paniom!! Odnośnik do komentarza
Nella Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Ślicznie dziękuję Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi