karoles54 Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Otóż dzisiaj szukając przyczyny głośnego buczenia wiatraczka w karcie graficznej zauważyłem, że wiatrak nie chodzi normalnie, kręci się z ledwością i widać, że jest obluzowany. Teraz gdy trochę tam podociskałem to teraz w ogóle rusza, nie może ruszyć, więc od nowa i tak buczy mi teraz, że zwariować idzie, da się ten wiatrak jakoś sztywno umocować? :X Proszę o szybką odpowiedź! Odnośnik do komentarza
ILP Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 A jak jest/był fabrycznie zamocowany? Na zaczepach, czy przyklejony tylko na termalpadzie? Odnośnik do komentarza
karoles54 Opublikowano 8 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 na zaczepach tych kołeczkach Odnośnik do komentarza
Anonim3 Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 karoles - na zaczepach to masz sam radiator, wentylator zaś przykręcony jest do niego małymi śrubkami (widać je na zdjęciach, które kiedyś wklejałeś) zmierz jaka jest odległość od jednej do drugiej śrubki i taki kup wentylator. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi