kenixia Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Cześć, mam ten sam problem, dokładnie ze steamem, bo przy innych programach nie zauważyłam problemu ( pewnie dlatego, że ich nie używam ; ) ) Wyświetla mi się dokładnie ten sam komunikat. Używałam steama po czym wyłączyłam go na godzinkę, kiedy spróbowałam ponownie nie działał. Internet mam z vectry. Extras.Txt OTL.Txt Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Po pierwsze: proszę nie podpinać się pod cudze tematy. Wydzielam w osobny. Dwa: daj raport z Net-log. https://www.fixitpc.pl/topic/2394-diagnostyka-ogolny-raport-konfiguracji-sieci/ Odnośnik do komentarza
kenixia Opublikowano 7 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Przepraszam a to raport z net-log. Na wstępie powiem, że reinstalacje, instalacje na innym dysku nie dały rezultatu. Zmiana ustawień zapory także. net-log.txt Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Przepraszam za opóźnienie, miałem na głowie projekt krakowskiego IFJ PAN sponsorowany przez CERN przez ostatnie dwa tygodnie. Więc tak, po kolei: - zainstaluj IE8, nawet jeśli nie korzystasz z tej przeglądarki, - odinstaluj całkowicie na próbę avasta. Uruchom z uprawnieniami administratora wiersz poleceń, wpisz komendę: netsh int ip reset reset.log Potem uruchom ponownie komputer. Odnośnik do komentarza
kenixia Opublikowano 19 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Nic to nie dało. ostatnio ktoś ze znajomych powiedział mi, że jego znajomy miał podobny problem i że chodziło o źle ustawione porty(?). Kompletnie się na tym nie znam, więc dalej proszę o pomoc Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Napisz, jakie porty masz podane w komunikacie i jaki masz router oraz czy masz dostęp do jego strony konfiguracyjnej. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi