wieslaw531 Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Mam to od dłuższego czasu. 1. Otwieram stronę, loguję się do sejfu tożsamości NIS2012. 2. Klikam logowanie na stronie - wyświetla się pierwsze okienko z pustymi danymi - usuwam ptaszka przy Zapamiętaj mnie i klikam Zaloguj. 3. Pojawia się drugie okienko z info, że muszę wypełnić wszystkie dane ale wówczas NIS je wypełnia i również usuwam ptaszka i zaloguj. I teraz zaczyna się problem dodatkowy. 4. Jestem zalogowany na forum. Coś tam robię przez jakiś czas. 5. Wylogowuję się i zakładka ze stroną nadal jest aktywna. 6. Otwieram nowe zakładki np. ze stronami informacyjnymi. 7. Wracam do zakładki z tym forum po dłuższym czasie np. 1 godzina i po kliknięciu z p. 2 jest to samo a w p. 3 jest tak: lub tak np (te krzesełka są różne co widać na obrazkach) Teraz muszę zamknąć IE i ponownie uruchomić i wszystko jest OK (znaczy p. 3) do powrotu ponownej systuacji. O co chodzi z tymi krzesełkami? Mam tylko Polski i tylko klawiatura Programisty. Wygląda to raczej tak, że to są bardzo różne języki. Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Przyznam szczerze że zgłupiałem na widok chińszczyzny. Czy możesz profilaktycznie strzelić logi z OTL? Odnośnik do komentarza
Nella Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Proponuję zmienić hasło do wejścia na forum Myślę, że to złośliwy BOT próbował zalogować się za Ciebie Najlepiej aby Tobie zmienił hasło sam admin, lub z pozycji admina, a potem możesz podmienić Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 To nie jest wina forum ani infekcji, to jest bug NIS. Taki problem z "azjatyckimi" wypełnieniami (to śmieci Unicode) jest omawiany na forum Norton: http://community.norton.com/t5/Norton-Internet-Security-Norton/Chinese-chars-when-logging-in-sometimes-Identity-Safe/td-p/672341 http://community.norton.com/t5/Norton-Internet-Security-Norton/Asian-language-characters/td-p/647111 . Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 7 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Dziękuję za znalezienie informacji. Wszystko jasne. Edytowałem tytuł posta. Wydaje mi się, że temat powinien wylądować w dziale Software. Do zamknięcia. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi